Kunstmomentje

Kunstmomentje is een creatief initiatief, dat ik heb opgericht samen met collega kunstenaar Ada van Werkhoven.
Wij hebben leuke kunstpakketjes samengesteld met mooie handzame materialen en een duidelijke hand-out. Een leuk kunstmomentje voor jezelf, maar ook om cadeau te geven.
Daarnaast kunnen geïnteresseerden workshops volgen en kennis maken met de nieuwste kunstmaterialen, online gepresenteerd of in ons atelier.
Wekelijks geven wij online teken- en schildercursussen met inspirerende lessen en coaching via mail, Whatsapp en Zoom.
Meer informatie: www.kunstmomentje.nl

Giant Tulip Bulbs

De Stichting Gildemeesters Bollenstreek is in 2018 gestart met het kunstproject ‘Giant Tulip Bulbs’. Deze manshoge kunstwerken/Reuzenbollen worden door verschillende kunstenaars uit de Bollenstreek beschilderd. Van Leiden tot aan Haarlem worden 80 Reuzenbollen geplaatst, die allemaal een eigen verhaal vertellen. Tezamen vormen ze een fietsroute door de Bollensteek van ca. 125 km. Mijn beschilderde Reuzenbol staat bij Boerderijwinkel ‘Elsbroekerwei‘ in Hillegom. Bekijk hier de foto’s van mijn Reuzenbol.

Bollenstreek in Beeld (BIB)

Bollenstreek in Beeld (BIB) is een actieve vereniging van kunstenaars uit de Bollenstreek en omgeving, waar ik lid van ben. Ons doel is het uitwisselen van kennis, elkaar inspireren en (onze) kunst onder de aandacht brengen van een breed publiek. Tot onze activiteiten behoren exposities op verschillende locaties, werkbesprekingen en verschillende leden geven cursussen en workshops voor particulieren en het bedrijfsleven.
Meer informatie is te vinden op: www.bibkunst.nl

KuCo

De naam “KuCo” is een samenvoeging van de “Ku” van Kunstenaars en de “Co” van Collectief. KuCo heeft als doel om samen kunst te promoten. Dit doen we met een gezamenlijke website, door samen te exposeren, op (kunst)markten te staan, demonstraties en workshops te geven, “en plein-air” bezig zijn, elkaar te inspireren en ideeën uit te wisselen. Het “werkgebied” van KuCo is voornamelijk de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving. Maar dat neemt niet weg dat KuCo soms ook buiten deze “grenzen” aan het werk is. Meer informatie: www.KuCo.nl

LensXpaint

Samen met Michaël Schmitt heb ik een project genaamd LensXpaint gedaan. Met nieuwe technieken hebben wij in een beeld fotografie en schilderen samengebracht. Wilt u meer informatie of werk van ons zien neem dan contact met mij op.