wpb4c59a30_0f.jpg

Galerie

Schilderijen

Het onderwerp van mijn schilderijen zijn bomen in een landschap. De eerste laag schilder ik plein air naar waarneming, of gebruik eigen foto’s wanneer ik schilder in mijn atelier.Mijn fascinatie voor gelaagdheid van verschillende beelden ontstond in de serie met spinsels. In de serie waterkant zoek ik de tegenstelling tussen grafische elementen en organische vormen.

 

Fotobewerking

Met moderne technieken breng ik fotografie en schilderen bij elkaar in een beeld.

Als basis voor fotobewerking schilder ik abstract. Struktuur en vorm krijgen dan meer mijn aandacht. De portretfoto’s die ik gebruik zijn in opdracht van mijn dochter Iris gemaakt of zijn selfies van haar. In mijn laatste werken voeg ik net als in mijn schilderijen grafische elementen toe.

 

Fotografie

Tijdens stedentrips fotografeer ik etalages. Door de weerspiegeling in het raam van de omgeving achter mij ontstaat vanzelf gelaagdheid en vervreemding waar ik naar op zoek ben. Deze foto’s bewerk ik niet.

 

Tekeningen

In mijn tekeningen ligt meer mijn focus op experimenteren. Waar nodig combineer ik soft pastels, houtskool, aquarel, met oost indische inkt.

 

De galerie is verdeeld in vier catagorieën. U vindt mijn werk door op de tekst boven de afbeelding te klikken.

 

 

 

 

 

Schilderijen                     Tekeningen                    Fotobewerking              Fotografie

wp38c8346a_0f.jpg
wp937df6cd_0f.jpg
wp997b9393_0f.jpg
wp377116c5_0f.jpg